Kontorsmöbler

Miljömedvetandet i fokus för oss

Slit och släng-mentaliteten har blivit allt vanligare i dag, med en stor miljöpåverkan som följd. Hos oss försöker vi alltid ta ett så stort miljöansvar som möjligt. Vi vill att möblerna ska återvändas i så stor utsträckning som möjligt, för att de ska ha minsta möjliga miljöpåverkan.

Möbelproducenternas engagemang i miljön är också viktigt för oss, där ingår bland annat miljövänliga tillverkningsprocesser. Även möjligheter till återvinning är prioriterat för oss. Att möblerna är lätta att demontera för att kunna återvinnas är en princip som vi försöker efterleva. 

Att vår verksamhet finns i Stockholm är också en fördel ur miljösynpunkt, oss går det alltid att nå med kollektivtrafik eller en kortare bilresa.

Hyra kontorsmöbler –  ett bra alternativ

Hos oss kan du även hyra kontorsmöbler, både nya och bättre begagnade. Om du är i behov av möbler för ett speciellt tillfälle eller evenemang, som ett företagsevent, en mässa eller en tillfällig etablering, så kan vi hjälpa dig genom att hyra ut vad som behövs. Det går lika bra att hyra för några veckor eller ett år. Stort eller litet kontor, vi kan ge er råd och tips och därefter leverera och montera dina hyrda kontorsmöbler. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en hyreslösning som passar just ditt företag. En sådan lösning behöver inte bara innehålla möbler, utan även alla de andra inredningsdetaljer som behövs på ett modernt kontor, som belysning och ljudabsorberande skärmar.

hyra kontorsmöbler stockholm

Att hyra kontorsmöbler är dessutom en bra affär rent ekonomiskt. På det sättet kan du fördela dina kostnader månadsvis och därmed spara pengar åt ditt företag. Du kommer heller inte behöva ägna tid åt bokföring och slipper dessutom upprätta en inventarieförteckning.

Intresserad av att hyra kontorsmöbler i Stockholm? Hör av dig till oss!

Vi hjälper er med kontorsinredningen från ax till limpa.