Hemmakontor

Välutrustade hemmakontor

Uppgradera din arbetsplats var som helst med oss. Skapa en ergonomiskt anpassad och hållbar arbetsmiljö för ditt team med vårt enkla upplägg. Med vår hjälp kan dina kollegor beställa och boka leverans av de produkter du har valt ut. Vi tar hand om allt från utskick till installation, montering och retur. Ta del av en praktisk lösning där du säkerställer kompatibilitet och sparar tid. Du betalar en månadsavgift för allt.

Med oss har du fullständig kontroll över era prenumerationer och produkter. Du kan enkelt skala upp eller ner och avsluta avtalet när som helst med en månads uppsägning.

Kontakta oss idag för att börja er abonnering av hemmakontor!

Anpassad valfrihet

När du hyr hemmakontor av oss kan du välja mellan enskilda produkter eller färdiga paket som passar din budget. Beställ färdiga lösningar med några få klick eller välj dina egna favoriter för att snabbt och smidigt utrusta ditt team. Efter att du bestämt utbudet kan du enkelt bjuda in dina medarbetare att välja sina kontor.

Varje teammedlem kan välja produkter från din lista och boka leverans till sin egen adress. Vi levererar till hela Norden, Berlin och London. Låt dina kollegor så skapa sitt unika utrymme med produkter som passar deras behov.

Vad säger arbetsmiljölagen?

Enligt arbetsmiljölagen är det arbetsgivarens skyldighet att värna om de anställdas hälsa och säkerhet i arbetet. Det gäller även när de anställda arbetar hemifrån. Arbetsgivaren ska sträva efter en bättre arbetsmiljö där hen kontinuerligt undersöker om anställda behöver anpassning och vid behov lösa eventuella problem. Att ha ett ergonomiskt anpassat hemmakontor är en nyckel till en fungerande och hållbar arbetsmiljö för de som arbetar hemma..

Anställda har också en roll att spela för att upprätthålla en säker arbetsmiljö. De måste följa föreskrifter och använda tillgängliga skyddsanordningar samt rapportera eventuella risker eller brister i arbetsmiljön till arbetsgivaren. Om man som anställd inte upplever att ens arbetsmiljö känns bra bör man ställa krav på sin arbetsgivare som då kan vidta passande åtgärder.

Upplever du problem med ditt hemmakontor? Kontakta din arbetsgivare och föreslå våra lösningar!

Hållbarhet i fokus

Genom att hyra möbler från oss bidrar ni som företag till en positiv och hållbar inverkan på miljön. När ni genom att hyra återanvända befintliga produkter istället för att köpa nya minskar ni ert företags CO2-utsläpp.

Att byta ut möbler ofta leder till en onödig slöseri med resurser. Istället för att alltid börja om från början kan vi låta möblerna cirkulera och på så sätt minimera vår påverkan på miljön.

Vi vill göra en skillnad i branschen genom att ge tillverkare möjligheten att hyra ut sina produkter istället för att sälja dem. Då möblerna återanvänds uppmuntrar det också tillverkarna att producera möbler av högre kvalité för att möblerna ska hålla och vara uthyrningsbara längre.

Vi hjälper er med hemmakontoret hela vägen